Γνώμες Πελατών

Διαιτολογικό Γραφείο Nutrimed Νέα Ερυθραία

Η Γνώμη Σας

Ο Κυριάκος είναι φοβερός διαιτολόγος αλλά πάνω από όλα εξαίρετος άνθρωπος. Με έχει βοηθήσει στην κατανόηση της σωστής και υγιεινής διατροφής και τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες μέρες. Απλά τέλειος τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. Είναι αυτό που λέμε ότι βάζω το χέρι μου στη φωτιά για εκείνον.

Γιώργος Α.

Ο Κυριάκος είναι εξαιρετικός άνθρωπος, και επαγγελματίας! Βρίσκει την λύση και την σωστή διατροφή ανάλογα τις ανάγκες του καθενός χωρίς ακραία πράγματα, και σίγουρα χωρίς πολλή πείνα. Σε κάνει να πιστεύεις σε εσένα , και να έχεις κίνητρο που είναι το πιο σημαντικό.

Κωνσταντίνα Α.

***Φανταστικός | Fantastic*** O μόνος πανελλαδικά που δύναται να βοηθήσει πραγματικά - και μάλιστα πολύ περισσότερο από ότι ίσως θα ανέμενε κάποια μερίδα ενδιαφερομένων - προς απώλεια βάρους, βελτίωση τιμών (πχ σε αιματολογικές εξετάσεις) , και όχι μόνο, ευχάριστα. Επαναλαμβάνω, ευχάριστα και με κέφι. Ξεχάστε τις βαρετές, στερεότυπες, παλαιού τύπου, δίαιτες κτλ. Αν θέλετε, όσοι φυσικά το χρειάζεστε, να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας, κάνετε το τώρα, όχι «από Δευτέρα». Επισκεφθείτε / συμβουλευθείτε τον κύριο Ρέππα. Αν ακολουθήσετε, με πειθαρχία, το προτεινόμενο πρόγραμμα του, το οποίο θα είναι σίγουρα το «right fit» για εσάς, τότε τα αποτελέσματα θα φανούν άμεσα και θα δείτε πως πολύ πιθανόν θα αισθανθείτε, τουλάχιστον λόγω ικανοποίησης, την ανάγκη να το μοιραστείτε / δημοσιοποιήσετε εδώ όπως ακριβώς κάνω και εγώ και πολλοί άλλοι.

Tga Law

Δεν είναι μόνο το διατροφολόγο που κάνει τη διαφορά. Είναι ο ίδιος ο διατροφολόγος: πως σε προσεγγίζει, πως εξηγεί, πως θέτει όρια, πως απαντά άμεσα και πρακτικά... Και αυτό ο κ. Ρέππας το κάνει εξαιρετικά καλά!!!!

Maria B.

Πάρα πολύ καλός επαγγελματίας αλλά και άνθρωπος. Η εφαρμογή που έχει φτιάξει για το κινητό άψογη και σου δίνει πολύ μεγάλο κίνητρο! Περιέχει καταγραφή και πορεία βάρους, καταγραφή καθημερινής διατροφής, πρόγραμμα δίαιτας και πολλά ακόμα. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Nik Nek A.

Εξαιρετικός στο αντικείμενό του. Οι γνώσεις και η προσωπικότητά του με έπεισαν στο να πάψω να φοβάμαι την δίαιτα και να αλλάξω συνήθειες. Εφόσον αποφασίσει κάποιος να χάσει κιλά, να βοηθήσει την υγεία του & να αποκτήσει διατροφική κουλτούρα στην καθημερινότητά του, αξίζει να απευθυνθεί στον Κυριάκο. Με βοήθησε πάρα πολύ & τον ευχαριστώ!!

Afrodite F.

Σωστός επαγγελματίας, επιστημονικά καταρτισμένος με λογική προσέγγιση στις ανάγκες του κάθε ανθρώπου χωρίς υπερβολές. Παρεμβαίνει στην καθημερινότητά σου σεβόμενος τις ιδιαίτερες ανάγκες σου και φέρνει αποτελέσματα χωρίς να το καταλάβεις. Τον συστήνω χωρίς κανένα δισταγμό!!!

Ioannis K.

Το σημαντικότερο που έχω να τονίσω είναι ότι δεν πρόκειται για μια απλή διατροφή αλλά με τον συγκεκριμένο διατροφολόγο, είναι αξιοσημείωτο ότι έγινε τροποποίηση και αλλαγή της διατροφικής μου συμπεριφοράς! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Giorgos P.

Σε ευχαριστώ που με βοήθησες να χάσω 17 κιλά και εν μέσω καραντίνας συνεχίζουμε τις συνεδρίες μέσω του application, πραγματικά σπουδαίος επιστήμονας με άριστη γνώση του αντικειμένου.

Ιωάννης Φ.