Αδυνάτισμα

Διαιτολογικό Γραφείο Νέας Ερυθραίας

Αδυνάτισμα

Εδώ και χρόνια το διαιτολογικό γραφείο nutrimed Νέας Ερυθραίας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη πάνω από 10.000 πελατών που μας εμπιστεύτηκαν.

Μυστικό της επιτυχίας μας, το καινοτόμο και πρωτοποριακό πρόγραμμα τροποποίησης συμπεριφοράς και ελέγχου βάρους nutrimed.

Διαιτολογικό Γραφείο Νέας Ερυθραίας

Πρόγραμμα Τροποποίησης Συμπεριφοράς & Ελέγχου Βάρους

Η καινοτομία μας έγκειται στο γεγονός πως ο έλεγχος και η απώλεια βάρους πραγματοποιείται με επιτυχία χωρίς δίαιτα, βάση ενός ολοκληρωμένου μοντέλου το οποίο περιλαμβάνει:

Ανθρωπομετρική Αξιολόγηση

Αξιολόγηση Συμπεριφορών που αυξάνουν το βάρος

Διατροφική Εκπαίδευση

Έλεγχο Ερεθίσματος

Αλλαγή Διατροφικής Συμπεριφοράς

Αύξηση Σωματικής Δραστηριότητας

Εκπαίδευση για αποφυγή υποτροπών στο μέλλον

Το μοντέλο εξατομικεύεται στις προσωπικές ανάγκες και τις επιθυμίες σας με σκοπό την ενσωμάτωση στον τρόπο ζωής σας.

Σας περιμένουμε!

Λειτουργούν τμήματα:

Τμήμα Αντιμετώπισης Παχυσαρκίας

Τμήμα Κλινικής Διαιτολογίας (σακχαρώδη διαβήτη, υπερχοληστερολαιμίας, δυσλιπιδαιμιών, γαστρεντερολογικών νοσημάτων, νεφροπαθειών κλπ)

Τμήμα Παιδικής και Εφηβικής Διαιτολογίας

Τμήμα Εγκυμοσύνης και Θηλασμού

Τμήμα Αθλητικής Διατροφής και Αθλητικών Ομάδων

Τμήμα Αντιμετώπισης Υπερηλίκων

Στο διαιτολογικό γραφείο nutrimed Νέας Ερυθραίας, πέραν των συνηθισμένων σωματικών μετρήσεων (ύψος, βάρος, περιφέρειες σώματος και δερματικές πτυχές) γίνεται εξειδικευμένο τεστ DNA σε συνεργασία με την εταιρία iDNA με το οποίο μπορούμε να εξατομικεύσουμε σε μεγάλο βαθμό το διαιτολόγιο του κάθε ανθρώπου.

Η Εξατομικευμένη Διατροφή (Personalized Nutrition) είναι το μέλλον στη διαιτολογία και το γραφείο μας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και σε αυτόν τον συνεχώς ανερχόμενο τομέα, παρακολουθώντας με αυστηρό, επιστημονικό φίλτρο όλες τις εξελίξεις στο χώρο.

Επιπλέον, γίνεται λιπομέτρηση με τη μέθοδο της βιοηλεκτρικής εμπέδησης, ώστε να διαπιστωθεί το ποσοστό σωματικού λίπους στο σώμα σας, αλλά και τα επίπεδα υδάτωσης του οργανισμούς σας.